Constructief advies en engineering

WERKEN BIJ ARCHIMEDES

Het team van Archimedes werkt vanuit haar moderne kantoor in de Eindhovense binnenstad aan uitdagende en complexe projecten in het hele land. Gedurende de afgelopen jaren heeft Archimedes een duurzame relatie opgebouwd met gerenommeerde architectenbureaus, aannemersbedrijven en klanten zoals Eindhoven Airport, High Tech Campus en Kadans Science Partner. Dit heeft geresulteerd in een prachtige portefeuille van spraakmakende projecten waardoor we momenteel weer versterking zoeken voor ons team. Bij Archimedes werk je in een jong en dynamisch team in informele sfeer en een prettige omgeving aan uitdagende projecten. 

 

VACATURE ONTWERPEND CONSTRUCTEUR / PROJECTLEIDER

We zijn op zoek naar een ervaren constructeur met ontwerpende kwaliteiten, een afgeronde HBO of WO opleiding en bij voorkeur minimaal 10 jaar werkervaring. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van complexe gebouwconstructies. Je neemt deel aan ontwerpteamvergaderingen en je geeft sturing aan het ontwerpproces, junior constructeurs en 3D modelleurs.  We bieden een fulltime functie met uitdagende projecten vooral in utiliteitsbouw.

 

 VACATURE REVIT MODELLEUR

We zijn op zoek naar een ambitieuze constructieve Revit modelleur die samen met ons team van 3D modelleurs, constructeurs en ontwerpers in BIM wil werken aan uitdagende projecten.

 

Sollicitaties kunnen gericht worden aan rob@archimedes.nl  ter attentie van ir. Rob van Gestel.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Keensystems