Constructief advies en engineering

Directie Archimedes

Het kantoor is opgericht in 2008 en wordt geleid door ing. Mathie Berkers en ir. Rob van Gestel. Een onderscheidend kenmerk is de drijfveer om als constructeur steeds actief deel te nemen aan de beginfase van het ontwerpproces.

Mathie Berkers is in zijn inmiddels 31-jarige carriere als hoofdconstructeur betrokken geweest bij diverse grootschalige projecten variërend van multifunctionele accomodaties tot woontorens en complexe utiliteitbouw met laboratoria en cleanrooms.

Smart Industry Hub - High Tech Campus

Rob van Gestel is aan de TU afgestudeerd als constructeur en als architect.
In zijn afstudeerproject - ontwerp van een treinstation voor Stockholm - heeft hij deze twee disciplines gecombineerd. Dit werd beloond met de 1e prijs Nationale Studenten Staalprijs, de Van Bentum Inventiviteitsprijs en de ECCS European Architectural Award. Hij is als hoofdconstructeur betrokken geweest bij diverse prijswinnende projecten zoals de Plus Ultra Incubator, Villa SR en Paviljoen Galderse Meren. 

Plus Ultra Incubator - Wageningen Campus

Hoofd Tekenafdeling

PuraZen

Ronald van de Meerendonk werkt reeds 31 jaar als tekenaar. Hij is specialist in het modelleren met Revit programmatuur. Zijn ruime ervaring met BIM processen maakt Archimedes een betrouwbare partner in kwalitatieve BIM samenwerking.

Hij heeft bij verschillende bedrijven tekensystemen opgezet, waaronder templates en 3D biblotheken. Bij Archimedes Bouwadvies BV is Ronald verantwoordelijk voor de bureaustandaard en hoofd van de tekenafdeling. 

Downloads