Woonhuis IV

In de wijk Den Elzent in Eindhoven is een uitbreiding van een bestaand woonhuis gerealiseerd.
De transparante toevoeging aan het woonhuis is een voortzetting van een eerdere exterieur uitbreiding met dunne zwevend betonnen dakrand.
Positionering van daklichten, (gebogen) wanden, traptreden, nissen waarin gordijnen zijn opgeborgen, vloerverwarming en plafondkoeling, akoestische panelen en verlichting zijn naadloos weggewerkt in de in het werk gestorte betonnen hoofddraagconstructie.
 

Architect:                        De Bever Architecten
Opdrachtgever:             Particulier
Projectmanagement:   Laride Hart voor Huisvesting
Aannemer:                      Burgt Bouw
Projectleider:                 Rob van Gestel
Bouwfase:                      Opgeleverd 2013

Villa SR Woonhuis Naarden